Cei mai mulţi se roagă la Dumnezeu. Ceilalţi închid ochii de spaimă (galerie foto)

Privelişti care-ţi pun un nod în gât şi cârcei la pedala de frână

Cei mai mulţi se roagă la Dumnezeu. Ceilalţi închid ochii de spaimă (galerie foto) Cei mai mulţi se roagă la Dumnezeu. Ceilalţi închid ochii de spaimă (galerie foto)

 


Nu este nimic mai relaxant decât o plimbare pe şoselele pustii decât afara localităţilor. Priveliştile pe care le vezi în timp ce mergi cu maşina pe Transfăgărăşan sunt printre cele mai frumoase din lume. Iar şoseaua în sine este o adevărată provocare, chiar şi cei de la Top Gear au recunoscut acest lucru.

Site-ul rightside.me a făcut o listă cu cele mai spectaculoase şosele din lume, de la drumuri care şerpuiesc pe crestele munţilor, la cele care trec pe lângă ocean. Printre fotografiile de mai jos veţi găsi peisaje care sigur vă vor impresiona. 

GALERIE FOTO

 1. Zoji La - India
 2. Transfăgărăşan - România
 3. Autostrada Dalton - Alaska
 4. Khardung La - India
 5. Yungas - Bolivia
 6. Drum de pe Oceanul Atlantic - Norvegia
 7. Tunelul Guoliang - China
 8. Le Passage du Gois - Franţa
 9. Drum de pe muntele Tianmen - China
 10. Hana - Hawaii
 11. Kolima - Rusia
 12. Col de la Bonette - Franţa
 13. Gotthard Pass - Suedia
 14. Drum de pe munţii Caucaz - Rusia
 15. Podul Eshima Ohashi - Japonia

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.