Cel mai nou dealer Opel din Bucureşti

Miercuri, 27 octombrie s-a inaugurat cel mai nou showroom, service şi centru de piese auto Opel din Bucureşti.

Cel mai nou dealer Opel din Bucureşti Cel mai nou dealer Opel din Bucureşti

Showroom-ul Opel Union Motors-parte a grupului New Kopel, este localizat pe Şos. Bucureşti - Ploieşti nr. 145 şi reprezintă o investiţie de 6 milioane de Euro. "În ciuda faptului că piaţa auto românească este marcată de recesiune, New Kopel Group crede în viitorul acesteia şi în economia României, în general. Suntem încrezători ca acest nou parteneriat cu Opel va fi un succes de ambele părţi" a spus Dudy Perry - CEO New Kopel Group.

"Este un indicator pozitiv faptul că un grup cu experienţa celui de care aparţine Union Motors Car Sales, a decis să investească în marca Opel. Este încă o dovadă a succesului de piaţă pe care îl avem" a spus Constantin Avromescu, Opel Country Director Romania.

În acelaşi timp, Union Motors - parte a New Kopel Group va introduce pentru prima oară în România un serviciu unic, personalizat, "Super Service Standards". Acesta oferă clienţilor o gamă completă de servicii înaintea achiziţionării, pe perioada livrării şi după efectuarea vânzării.

Union Motors le oferă clienţilor posibilitatea să fie conduşi din anumite locaţii, din Bucureşti, către showroom, unde vor fi întâmpinaţi de un reprezentant dedicat pe toată perioada achiziţiei unui autoturism. Sunt oferite servicii de mobilitate (pick-up), precum şi servicii speciale dedicate post vânzării.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.