Cel mai rapid VW Arteon atinge 0-100 Km/h în 3,9 secunde - VIDEO

Volkswagen a dezvăluit un Arteon foarte personalizat

Cel mai rapid VW Arteon atinge 0-100 Km/h în 3,9 secunde - VIDEO Cel mai rapid VW Arteon atinge 0-100 Km/h în 3,9 secunde - VIDEO

Volkswagen Australia a dezvăluit un Arteon foarte personalizat, care pe lângă că este cel mai rapid Arteon din câte se cunoaşte, poate fi considerat şi o „operă de artă”.

Denumit ART3on, acesta este un vehicul pregătit de o echipă de ucenici ai VW Australia. Ei au avut doar o săptămână pentru a transforma maşina într-un concurent puternic în competiţia  World Time Attack Challenge, iar ce au reuşit este destul de impresionant. În primul rând, motorul pe benzină cu patru cilindri, de 2.0 litri, a primit o îmbunătăţire majoră.

Acesta oferă acum 483 de CP şi un cuplu de 600 Nm, de la 276 de CP şi 350 Nm cât avea versiunea standard. 

Conectat la transmisia DSG cu şapte trepte şi la sistemul 4Motion AWD, motorul îi permite să ajungă de la 0-100 km / h în doar 3,9 secunde. VW Australia a măsurat acceleraţia pe circuitul Luddenham Raceway din Sydney. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.