Challenge Logan 2008

Cinci angajaţi ai grupului Renault s-au gândit să pună noul Logan la un test de anduranţă de peste 16.000 de km prin două continente.

Challenge Logan 2008 Challenge Logan 2008

Trei spanioli, un francez şi un român, toti angajaţi ai grupului Renault au avut ideea inţiala de a lansa un raliu Paris Beijing la care să participe cu un automobil Logan. Dar pe măsură ce au înaintat în discuţii au ajuns la concluzia că este mai bine să realizeze un tur al fabricilor Renault.

Astfel, călătoria care va începe astăzi din Sevillia, va trece prin Valladolid, apoi va traversa Franţa, Germania, pentru a ajunge în România. De acolo Loganul va călătoiri pe la fabricile din Rusia şi Iran pentru a se întoarce pe 30 august în România. Pe scurt, 16.000 de km, 46 de zile, 11 fabrici Renault vizitate şi 17 ţări.

Mai multe detalii puteţi afla pe blogul oficial al celor 5 temerari.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.