Chevrolet donează a patra maşină către SOS Satele Copiilor

Chevrolet donează al patrulea autovehicul Organizaţiei SOS Satele Copiilor România împreună cu certificatul care atestă întreţinerea gratuită de până la 100.000 km sau 3 ani a acestuia.

Chevrolet donează a patra maşină către SOS Satele Copiilor Chevrolet donează a patra maşină către SOS Satele Copiilor

Automobile Sibiu, dealer Chevrolet, a anunţat în cadrul evenimentului din 17 august, care a avut loc în SOS Satul Copiilor din Cisnădie, că oferă întreţinere gratuită pâna la 100.000 km sau 3 ani, pentru maşina donată. Automobile Sibiu, a mai oferit întreţinere gratuită până la 100.000 km şi pentru modelul donant în martie, un Chevrolet Cruze.

Cheile maşinii şi certificatul care atestă întreţinerea gratuită până la 100.000 km sau 3 ani, au fost înmânate Directorului SOS Satul Copiilor Cisnădie, Dl. Florin Hariga.La eveniment au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Dl. Martin Bottesch, Prefectul Sibiului, Dl. Horaţiu Răcuciu, şi Primarul oraşului Cisnădie, Dl. Johann Krech.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.