Chiar dacă ai o urgenţă medicală e ok să faci ca acest Logan? - VIDEO

Întâmplarea a fost filmată pe un drum rural ...

Chiar dacă ai o urgenţă medicală e ok să faci ca acest Logan? - VIDEO Chiar dacă ai o urgenţă medicală e ok să faci ca acest Logan? - VIDEO

Întâmplarea a fost filmată anul trecut, şi a avut loc pe un drum rural din România. După cum puteţi vedea, nu a existat loc pentru depăşire, iar şoferul Logan a forţat o depăşire chiar dacă din sensul opus veneau alte maşini. A fost foarte aproape de a se ciocni cu o Skoda Octavia şi un Opel Astra. Chiar dacă, să zicem, ar fi fost vorba de o urgenţă medicală, realitatea este că şoferul i-a pus în pericol pe ceilalţi cu manevrele sale.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.