Chinezii vor să ia cu asalt piaţa europeană cu acest model. Test drive-ul care demostrează că nu au nicio şansă - VIDEO

Într-un videoclip încărcat pe YouTube, un jurnalist prezintă noul Chery Tiggo 2 ...

Chinezii vor să ia cu asalt piaţa europeană cu acest model. Test drive-ul care demostrează că nu au nicio şansă - VIDEO Chinezii vor să ia cu asalt piaţa europeană cu acest model. Test drive-ul care demostrează că nu au nicio şansă - VIDEO

Pedala de acceleraţie al unui Chery Tiggo 2 făcut de chinezi, s-a rupt complet în timpul unui test, înainte ca şoferul să poată ajunge în viteza a doua. 

Într-un videoclip încărcat pe YouTube, un jurnalist rus prezintă noul Chery Tiggo 2, care face parte din planurile companiei chineze de a lua cu asalt piaţa auto din Europa.

Deşi videoclipul este în întregime în limba rusă, vă puteţi da seama cu uşurinţă ce sa întâmplat. În momentul în care omul apasă pedala de acceleraţie şi încearcă să mărească viteza pentru a ajunge la o treaptă a doua, pedela cedează. 

Omul se apleacă apoi sub tabloul de bord şi scoate de acolo o pedală subţire, din plastic. 

Din fericire, în acest caz, nu s-a rupt pedala de frână, dar având în vedere calitatea materialului, acest scenariu poate fi aplicat şi în cazul ei. 

Mărcile de automobile chinezeşti sunt celebre pentru manopera lor şi pentru incapacitatea de a respecta standardele occidentale, dar încearcă constant să îmbunătăţească calitatea pe măsură ce vor să intre pe piaţa mondială.

Chery încearcă să găsească un echilibru între un cost redus şi o calitate acceptabilă. Evident, aceasta este o activitate în curs de desfăşurare.

VIDEO

Sursă: taiwannews.com.tw

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.