Cineva a descoperit ce înseamnă „peste 330 km/h” pentru Ferrari 488 GTB [VIDEO]

Noua odraslă a celor de la Ferrari îşi demonstrează abilităţile de tăiere ale aerului. Sunt impresionante.

Cineva a descoperit ce înseamnă „peste 330 km/h” pentru Ferrari 488 GTB [VIDEO] Cineva a descoperit ce înseamnă „peste 330 km/h” pentru Ferrari 488 GTB [VIDEO]

În momentul în care a apărut în lumina reflectoarelor, urmaşul supraalimentat al lui 458 Italia a anunţat o viteză maximă „de peste 330 km/h”. În lumea celor dependenţi de cifre exacte, exprimarea celor de la Ferrari este chiar un pic enervantă. Peste 330, cât?

Un proprietar a pus acceleraţia în podea, pe Autobahn, şi a scos tot ce a putut din V8-ul twin-turbo, de 3,9 litri, împachetat foarte frumos aerodinamic.

Ferrari 488 GTB nu este singurul care ştie să-şi surprindă plăcut proprietarul. Şi Lamborghini Huracán, rivalul lui 488, foloseşte doar orientativ numărul care indică viteza maximă, de 325 km/h. În plus, reuşeşte să-şi ţină într-o bucată pasagerii în cazul în care ceva merge prost. La-310-km/h-prost. Sperăm ca niciun Ferrari să nu fie pus într-o situaţie similară.

Ai două supersportive care livrează mai mult decât spun ele. În care ai vrea să faci testul vitezei acum? 488 GTB sau Huracán?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.