Colaborare BMW-Apple

Celebrul producător american Apple îi va ajuta pe cei de la BMW să înlocuiască vechiul iDrive cu un set de butoane asemănătoare cu cele regăsite pe iPod.

Colaborare BMW-Apple Colaborare BMW-Apple
Potrivit informaţiilor primite din interior de către cei de la Autospies, după ce BMW a colaborat cu Apple pentru introducerea suportului de iPod pe majoritatea modelelor din gamă, acesta va extinde parteneriatul şi pentru găsirea unei soluţii pentru atât de controversatul iDrive ce a debutat în 2001 cu ocazia lansării noii generaţii Seria 7.

Se pare că cea mai bună soluţie va fi montarea a două rotiţe de scroll pe volan, asemănătoare cu cele de pe iPoduri, acestea urmând să debuteze odată cu noua generaţie Seria 7 undeva pe parcursul anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.