Colaborare Volkswagen-Sanyo

Cele două mari concerne au încheiat un acord cu privire la dezvoltarea unei noi soluţii de stocare a energiei electrice necesară la viitoarele hibride ale grupului Volkswagen.

Colaborare Volkswagen-Sanyo Colaborare Volkswagen-Sanyo
Noile baterii de înaltă performanţă vor fi de tipul litiu-ion şi vor fi folosite cel mai devreme în 2010, pe primele modele hibride ale grupului VAG. "Scopul nostru în viitor va fi mai mult axat pe realizarea de automobile electrice sau propulsate de motoare normale, dar mai eficiente", a declarat Martin Winterkorn, CEO Volkswagen Group.

"Electrificarea trenului de rulare este calea spre asigurarea mobilităţii în lumea de mâine. Asta va include şi recupererea energiei. Toată ideea nu ne va fi de folos dacă nu vom avea sisteme performante de stocare a acestei energii recuperate, astfel încât această colaborare este un pas foarte important pentru noi," a adăugat Winterkorn.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.