Conceptul Citroen Metropolis confirmat pentru producţie

Gregoire Olivier, CEO Citroen pentru Asia, a declarat pentru Automotive News China că, conceptul Citroen Metropolis va deveni realitate.

Conceptul Citroen Metropolis confirmat pentru producţie Conceptul Citroen Metropolis confirmat pentru producţie

Ipotezele cum că Citroen va lansa pe piaţă o "armă" împotriva escadrilei germane (Audi A8, Bmw Seria 7 sau Mercedes S Class), au fost confirmate de CEO Citroen pentru Asia, Gregoire Olivier. Acesta a declarat că Citroen Metropolis va deveni realitate. Gregoire Olivier a mai adăugat că, maşina va păstra aceleaşi elemete stilistice ca şi conceptul şi că viitoarea maşină va fi dezvotată în China.

Citroen Metropolis este construit pe platforma modificată a lui Citroen C6 şi va fi pus în mişcare de o motorizare hibridă. Motorul cu ardere intenă, un V6 de 2,0 litri, va genera o putere de 217 CP, iar propulsorul electric va produce o putere de 55 CP, ceea ce înseamnă că puterea totală va fi de 272 CP.

Din păcate, Gregoire Oliver nu a declarat nimic în legătură cu data de lansare a viitorului model Citroen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.