Concurs Sport&Tuning Show

Pe data de 24 şi 25 mai, la Prisma 2, în cadrul Sport&Tuning Show va avea loc cea mai tare competiţie între pasionaţii de echipamente car audio.

Concurs Sport&Tuning Show Concurs Sport&Tuning Show
Concursul organizat de Sport&Tuning Show va fi jurizat de arbitrii naţionali şi internaţionali EMMA, evaluarea efectuându-se ţinând cont de calitatea sunetului în maşină, nivelul presiunii acustice în maşină sub 80 Hz, cu uşile inchise, apoi cu uşile deschise precum şi de realizarea instalării.

Cele mai bune sisteme vor avea şansa de a se înscrie în Finala Europeană EMMA unde concurează cu cei mai buni instalatori şi pasionaţi de car audio din Europa.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.