„Corsa Cannibals”, fenomenul bizar de pe şoselele din Anglia - FOTO

De-a lungul ultimilor trei ani ...

„Corsa Cannibals”, fenomenul bizar de pe şoselele din Anglia - FOTO „Corsa Cannibals”, fenomenul bizar de pe şoselele din Anglia - FOTO

De-a lungul ultimilor trei ani, în oraşele din Anglia are loc un fenomen bizar. Tot mai multe Opel Corsa sunt vandalizate. Mai exact, li se fură anumite părţi cum ar fi farurile, capota, aripile şi bara din faţă. Cel mai recent caz a avut loc în Lincolnshire. Un cuplu care şi-a lăsat maşina într-o parcare a avut surpriza neplăcută, ca la întoarcere, să o găsească într-o stare jalnică. Acesta este cel mai recent caz dintr-o serie lungă de atacuri care datează din 2015.

Estimarile anterioare sugereaza ca au existat 500 de cazuri raportate. Mai întâi cazurile au fost raportate în, apoi în Durham şi acum în Lincolnshire.

Opel a declarat anterior că nu există nici o problemă de securitate cu autovehiculele, dar hoţii au un talent de a extrage părţile valoroase fără a provoca alte daune.

Se crede sunt vizate modelele Cora datorită popularităţii lor printre şoferii tineri. Cel mai probabil au provocat accidente cu maşinile lor şi au nevoie de piese de schimb. 

FOTO

Sursă: thesun.co.uk

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.