Corvette ZHZ, serie limitată, închiriat şi buşit

Ce te faci când pe nota de plată îţi este trecut un Corvette serie limitată şi o terasă de restaurant ? Mail ales dacă maşina nu e a ta, ci e închiriată de la Hertz.

Corvette ZHZ, serie limitată, închiriat şi buşit Corvette ZHZ, serie limitată, închiriat şi buşit

Corvette busit in restaurantProbabil cei de la Hertz nu s-au gândit şi la teribilismul unora dintre clienţi când au comandat 500 de Corvette-uri ZHZ, serie limitată, dedicată exclusiv cunoscutei firme de închiriat maşini.

Din câte se pare şoferul era atât de ataşat de restaurant încât a parcat Corvette-ul direct în terasa restaurantului, ceea ce a condus la pagube încă necunoscute ca valoare. Să fi fost vreun frappe rece cel care l-a făcut să recurgă la un astfel de gest?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.