Corvette ZR1 - 1 milion de dolari

Dacă Bugatti Veyron are renumele de "maşina de un milion de dolari", americanii se pot mândri că primul exemplar al seriei limitate Chevrolet Corvette ZR1 poate fi considerat "maşina de un milion de dolari".

Corvette ZR1 - 1 milion de dolari Corvette ZR1 - 1 milion de dolari
La Salonul Auto de la Detroit are loc, pe lângă expoziţia propriu-zisă, şi un show american: licitaţiile Barrett-Jackson. Unde cel mai scump model a fost Chevrolet Corvette ZR1, adjudecat pentru un milion de dolari. În această sumă au mai fost incluse un curs de pilotaj cu pilotul american Ron Fellows, dar şi un "tur" al faimosului garaj al colecţionarului Jay Leno, cel care a prezentat publicului cel mai puternic Corvette de până acum.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.