Costuri de întreţinere Dacia Duster

Pentru că de multe ori ne-aţi întrebat ce costuri de întreţinere are Dacia Duster, v-am găsit acum răspunsul legat de cât de costisitor este SUV-ul românesc.

Costuri de întreţinere Dacia Duster Costuri de întreţinere Dacia Duster

Suma reviziilor unui Duster 1,5 dCi 110 CP 4x4 de la 0 la 90.000 km este de puţin peste 1.000 de euro cu TVA inclus, în timp ce pentru un Logan 1,6i pe benzină, până la 100.000 km se plăteşte aproape 800 de euro. Diferenţa o reprezintă făptul că pentru diesel reviziile sunt efectuate la 15.000 km, astfel încât până la 90.000 km sunt efectuate şase intervenţii, iar în cazul unui Logan pe benzină intervalele sunt de 20.000 km.

Citeşte mai multe pe ZF.ro despre costurile de întreţinere ale lui Dacia Duster

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.