Cu ce maşină au plecat Meghan şi Prinţul Harry de la ceremonia religioasă - FOTO

Peste un miliard de oameni din toată lumea ...

Cu ce maşină au plecat Meghan şi Prinţul Harry de la ceremonia religioasă - FOTO Cu ce maşină au plecat Meghan şi Prinţul Harry de la ceremonia religioasă - FOTO

Peste un miliard de oameni din toată lumea au urmărit cu atenţie nunta regală a prinţiului Harry şi Meghan Markle, care a avut loc ieri dimineaţă. Lăsând la o parte detaliile despre rochii şi invitaţi, să ne îndreptăm atenţia asupra maşinii pe care a condus-o Prinţul după ceremonia religioasă. Este vorba de un Jaguar E-Type Zero din 1968, transformat în maşină electrică. Motorul original al acesteia a fost înlocuit cu unul electric şi un acumulator. Maşina are nevoie de doar 5,5 secunde pentru a atinge suta de km, asta înseamnă că este mai rapidă decat atunci când avea motor pe benzină. 

GALERIE FOTO

(SURSĂ FOTO autoblog.com)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.