Cu ce se plimbă Viorica Dăncilă prin Moldova, singura regiune din România fără autostrăzi - FOTO

Moldova este singura regiune din ţară fără autostrăzi.

Cu ce se plimbă Viorica Dăncilă prin Moldova, singura regiune din România fără autostrăzi -  FOTO Cu ce se plimbă Viorica Dăncilă prin Moldova, singura regiune din România fără autostrăzi - FOTO

Premierul Viorica Dăncilă foloseşte pentru a se deplasa în turneul din Moldova un elicopter privat, scrie stirisuceava.net.

Însoţită de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ea a decolat cu un elicopter privat, joi după-amiază, spre Iaşi, de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" Suceava.

Dăncilă si-a anulat vizita pe care o avea programată joi după amiază la Botoşani.

Miercuri şi joi, Dăncilă s-a aflat în judeţul Suceava unde a participat la o şedinţă de partid la Fălticeni şi a făcut băi de mulţime la pelerinajele de la Putna şi Cacica.

În regiunea Moldovei nu există nicio autostradă, însă acest lucru nu pare să fie o problemă pentru Premierul României.

„Am venit de foarte multe ori cu maşina. Este prima oară când vin cu elicopterul. Am spus că o să vin în fiecare judeţ al ţării. Ca să pot ajunge în fiecare judeţ trebuie să apelez de multe ori şi la acest mijloc de transport, dar am venit de fiecare dată cu maşina”, a declarat Viorica Dăncilă, la Iaşi.

Întrebată dacă ştie cât durează să ajungi cu maşina la Iaşi din Bucureşti, premierul a răspuns: „Probabil acesta este şi motivul pentru care facem toate eforturile pentru a putea dezvolta infrastructura în România”.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.