Cu Lamborghini Gallardo prin inima Chinei. VIDEO spectacol

China anului 2014 este extrem de spectaculoasă, mai ales atunci când îi vezi marile oraşe şi sutele de zgârie-nori care îi demonstrează forţa economică. Ce putea fi mai spectaculos decât să parcurgi unele dintre cele mai frumoase părţi ale Chinei într-un Lamborghini Gallardo?

Cu Lamborghini Gallardo prin inima Chinei. VIDEO spectacol Cu Lamborghini Gallardo prin inima Chinei. VIDEO spectacol

China lui 2014 nu mai are nimic de-a face cu China cea săracă a începutului de secol. Dimpotrivă, ultimii 14 ani au transformat masiv oraşe precum Shanghai, Beijing, Guangzhou sau Shenyang în megalopolisuri ultra-moderne, dar şi extrem de aglomerate. Ne putem face o mică idee despre forţa Chinei actuale urmărind călătoria celor de la DJI cu un Lamborghini Gallardo prin unele dintre cele mai frumoase peisaje din China, atât urbane, cât şi în zonele în care natura încă mai respiră.

Nu ştim cum au reuşit cei de la DJI să filmeze maşina într-un trafic extrem de lejer sau chiar absent, însă cadrele obţinute cu camerele video şi accesoriile produse de firma chinezească sunt absolut superbe. Judecaţi şi voi:

DJI -Cruising China with Lamborghini from DJI on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.