Cum a fost sancţionat de Poliţie şoferul inconştient din Iaşi - VIDEO

Clipul video a scandalizat România!

Cum a fost sancţionat de Poliţie şoferul inconştient din Iaşi - VIDEO Cum a fost sancţionat de Poliţie şoferul inconştient din Iaşi - VIDEO

Poliţiştii s-au autosesizat după ce pe Facebook a apărut un clip în care se vede cum şoferul unui autoturism Audi a fost pe punctul de a produce o tragedie, luni, pe un drum naţional din Iaşi. 

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei, şoferul este din municipiul Iaşi şi are vârsta de 41 de ani. 

În clip se poate observa cum şoferul depăşeşte pe linie continuă, într-o curbă, şi este pe punctul de a se izbi frontal cu un alt autoturism care circula din sensul opus.

El a virat brusc în ultimul moment, după ce şi şoferul din faţă se fereşte de el, iar la reintrarea pe bandă este pe cale să piardă controlul volanului

Reprezentanţii Poliţiei l-au amendat pe şofer cu suma de 580 de lei şi i-au reţinut permisul de conducere pentru 30 de zile, scrie Digi24.ro.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.