Cum ar fi să faci surf cu motocicleta? Terifiant, dacă e să-l ascultăm pe tipul ăsta [VIDEO]

Ai spune că imposibil. Toţi am spune că e imposibil. Robbie Maddison este suficient de dus cu pluta încât să ne arate că ne înşelăm.

Cum ar fi să faci surf cu motocicleta? Terifiant, dacă e să-l ascultăm pe tipul ăsta [VIDEO] Cum ar fi să faci surf cu motocicleta? Terifiant, dacă e să-l ascultăm pe tipul ăsta [VIDEO]

Din seria de cascadorii pe care ne-a fost dat să le vedem până acum, asta ni se pare cea mai deplasată. Cea mai nebunească. Nenaturală. De fapt, am fi zis oricând că e imposibilă.

Cineva s-a gândit suficient de mult la asa - şi a muncit şi mai mult - pentru a ajunge în punctul în care să facă surf cu o motocicletă. Robbie Maddison are două pasiuni: motociclismul şi surful. Şi, ca în cazul oricărui om un pic dus cu pluta, a început să aibă fantezii cu motoare care fac surf. Evident.

Doi ani mai târziu, Maddison face ce şi-a propus, reuşind să trântească de birou nu mai puţin de 8 milioane de mandibule - câte vizualizări are, până în prezent, clipul său. Acum pregăteşte-ţi mandibula...

Probabil că te întrebi şi tu, ca şi noi, oare cum se simte să faci surfing cu o motocicletă... Păi, ne povesteşte chiar Maddison, într-un articol din Surfer Magazine:

„Chestia care o să-mi rămână întipărită în minte este cât de solicitant fizic a fost. Sincer, am crezut că a găsi valul ideal ar fi mai uşor. Nu cred că se vede, din poze sau din filmare, cât de solicitant a fost. Nu poţi să vezi că, în momentul în care s-a spart valul în spatele meu, am crezut că acela o să fie finalul vieţii mele. Niciodată n-am simţit atât de puternic faptul că sunt în locul greşit la momentul greşit. A fost o experienţă soră cu moartea.”

Nu cred că mai are rost să-ţi recomandăm să nu încerci asta. Vreodată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.