Cum arată maşinile Google Street View şi în ce oraşe din România vor fi prezente vara asta - FOTO

Cinci maşini Google Street View se vor afla în România în această vară.

Cum arată maşinile Google Street View şi în ce oraşe din România vor fi prezente vara asta - FOTO Cum arată maşinile Google Street View şi în ce oraşe din România vor fi prezente vara asta - FOTO

Cinci maşini Google Street View se vor afla în România în această vară, începând cu începutul lunii iunie, pentru actualizări ale imaginilor din Google Maps Street View. Ele vor face fotografii în cele mai mari oraşe din România şi în zonele adiacente, precum Bucureştiul şi judeţul Ilfov, Braşov, Valea Prahovei, Constanţa şi Marea Neagră, Iaşi, Piatra Neamţ, Cluj, Târgu Jiu, Timişoara şi Arad.

Noile maşini Google Street View utilizează cea mai recentă versiune a camerei pentru imagini 360 ​​de grade, ceea ce permite înregistrarea unor imagini mai precise şi de înaltă calitate. Pe lângă noua cameră, exteriorul maşinilor care vor face poze a fost de asemenea schimbat pentru a reflecta unele dintre frumuseţile naturale ale lumii care pot fi văzute pe aplicaţia Street View, cum ar fi Grand Canyon, Mont Blanc sau Great Barrier Reef.

Echipele Street View vor folosi un dispozitiv special pentru a fotografia trotuarele, zonele pietonale, parcurie şi ale altor locuri publice în care autovehiculele nu au acces. Acest dispozitiv va fi utilizat în 31 de oraşe din România, inclusiv în Bucureşti.

Street View este un serviciu popular Google Maps disponibil în prezent în peste 85 de ţări din întreaga lume, inclusiv Artic şi Antarctica.

În Street View, oamenii pot vedea imagini de 360 ​​de grade din multe locuri ale lumii, inclusiv drumuri, oraşe, monumente istorice şi repere culturale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.