Cum arată o întâlnire de posesori Ferrari din America. Ca în Paradis. VIDEO

Cei care cred că a deţine un Ferrari te transformă automat într-un pilot de curse se înşeală. În realitate, una dintre marile plăceri cu o maşină supersport este să te plimbi agale pe şoselele secundare, admirând peisajul. Ca în videoclipul de mai jos.

Cum arată o întâlnire de posesori Ferrari din America. Ca în Paradis. VIDEO Cum arată o întâlnire de posesori Ferrari din America. Ca în Paradis. VIDEO

Nu, faptul de a deţine o maşină sport sau supersport nu înseamnă neapărat a-ţi petrece weekendurile pe circuit sau să dai tălpi ca un nebun pe drumurile de munte. Înseamnă, de multe ori, doar să te bucuri de ea plimbându-te agale pe şoselele secundare, în timp ce admiri peisajul, respiri aerul curat şi te cufunzi în zgomotul genial al motorului.

Iar dacă faci asta cu prietenii tăi, cum ar fi de exemplu un grup de pasionaţi de Ferrari, cu atât mai bine. A, şi după ce vezi clipul de mai jos, nu uita că am avut şi noi defilări de acest gen cu supermaşini de tot felul, pe Transfăgărăşan!

Northwest Region Ferrari Event 2015 from Baker Brothers on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.