Cursă pe autostradă între Veyron şi 599 GTB

Poliţia britanică a oprit pe o autostrada locală o cursă între un Bugatti Veyron şi un Ferrari 599 GTB, reuşind să ajungă din urmă şi amendeze doar una dintre maşini. Care? Aici rezultatul e puţin neaşteptat.

Cursă pe autostradă între Veyron şi 599 GTB Cursă pe autostradă între Veyron şi 599 GTB
599 GTB nu avea numerele montatePotrivit martorilor, cursa s-a desfăşurat pe mai bine de 90 de km de autostradă, cu unele porţiuni în lucru limitate la 80 de km/h, cele două maşini croşetând traficul prin cele trei benzi cu peste 200 de km/h. Aventura a luat sfârşit, când în mod cel puţin curios, poliţia britanică a reuşit cu un mult mai modest Seria 5 să ajungă din urmă cea mai rapidă maşină de serie din lume, Bugatti-ul Veyron, în timp ce posesorul Ferrari-ului a reuşit să se piardă în orizont.

Cum a putut oare să facă acest lucru, mai ales având în vedere faptul că autostrazile britanice sunt pline de camere video? Ei bine, posesorul Ferrari-ului nu avea montate plăcuţele de înmatriculare. În schimb, şoferul de la volanul Bugatti-ului a primit 3 puncte de penalizare şi o amendă de 60 de lire, pentru viteza oficială de aproape 160 km/h cu care a fost înregistrat. Dacă ar fi fost prins la peste 200 de km/h rămânea şi fară carnet şi cu maşina confiscată. Să ai maşină de peste un milion de euro şi să rişti pe o autostradă atât de urmărită să o pierzi se traduce în mod sigur printr-o mică doză de nebunie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.