Cutie manuală cu 7 trepte pentru Porsche 911?

Zilele trecute Porsche a dat publicităţii un clip în care este prezentat viitoarea generaţie 911. Am remarcat o grilă mai aglomerată pe schimbătorul de viteze.

De ceva vreme circulă unele zvonuri care spun că viitoarea generaţie 911 va putea fi echipată şi cu o cutie manuală cu 7 trepte. La început au părut a fi doar zvonuri hilare, dar după ce am vizionat primul teaser al noi generaţii 911 parcă zvonurile par a fi realitate. Dacă inginerii de la Porsche nu au dezvoltat o nouă cutie manuală cu treapta pentru marşarier amplasată în grilă în partea dreaptă sus, atunci putem spune că avem dovada faptului că următoarea generaţie 911 va fi disponibilă şi cu o cutie manuală cu 7 trepte.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.