Dacă nu ai loc pentru un garaj adevărat, GazeBox pare a fi o alternativă potrivită (VIDEO)

E fain să ai un garaj în care să îţi ţii maşina, dar unii nu au loc suficient în curte pentru o clădire separată care să le protejeze maşina. Ei bine, nişte italieni s-au gândit la asta şi au venit cu o soluţie ingenioasă.

Dacă nu ai loc pentru un garaj adevărat, GazeBox pare a fi o alternativă potrivită (VIDEO) Dacă nu ai loc pentru un garaj adevărat, GazeBox pare a fi o alternativă potrivită (VIDEO)

Toată lumea ştie că ar fi bine să ai un garaj dacă vrei să îţi protejezi maşina, însă nu toată lumea ar loc pentru un garaj adevărat în curtea casei. Ei bine, o companie italiană s-a gândit la asta şi au venit cu o soluţie care se numeşte GazeBox.

Pe scurt, GazeBox e o construcţie modulară cu cadru din oţel, care are mai multe segmente ce se restrâng sau se extind pentru a permite accesul maşinii. Panourile transparente sunt făcute dintr-un policarbonat care filtrează razele UV, pentru a proteja vopseaua maşinii, iar lista de opţionale (da, există aşa ceva) include lucruri ca un sistem de aer condiţionat, un aspirator şi câteva panouri solare.

În funcţie de preferinţe, italienii oferă construcţia modulară în lungimi care variază între 5,6 metri şi 7,1 metri. Suficient pentru aproape orice maşină vândută vreodată pe Bătrânul Continent.

VIDEO:

Via Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.