Dacă puneai doi preşcolari să facă treaba, ieşea mai bine

Cine mai înţelege ceva?

Dacă puneai doi preşcolari să facă treaba, ieşea mai bine Dacă puneai doi preşcolari să facă treaba, ieşea mai bine

Primăria Munikipiului Bucureşti a publicat pe Facebook o poză în care vedem cum s-a reparat o frântură dintr-o trecere de pietoni pe Mihai Bravu. Autorităţile au peticit – pare-se -  cu grebla şi cu lopăţica o minibucăţică din trecere şi au revopsit două dungi fix pe cât se întinde reparaţia.

Trebuie să vezi cum arată trecerile de pietoni 3D în oraşul lui Caragiale :))) Ploieştiul e noul Caracal

Vopseaua nu acoperă nici măcar cele două dungi integral, dintr-un cap până în celălalt. Nu mai vorbim de revopsirea integrală a dungilor de pe zebra. După cum vedeţi, zona arată îngrozitor cu totul. Primăria Munikipiului Bucureşti  şi membrii comunităţii postează pe Facebook tot felul de “minuni” din acest oraş aşa-zis european. Care după ieşirea Brexit a devenit a şasea capitală europeană ca mărime.  

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.