Dacia Duster - GPL şi cutie automată

Dacia Duster va primi în viitor cutie automată pentru piaţa din Israel, o versiune pe GPL, dar nu va primi climatizare automată.

Dacia Duster - GPL şi cutie automată Dacia Duster - GPL şi cutie automată

"E într-adevăr solicitată (cutia automată - n.r.) pe anumite pieţe. Există pieţe care au nevoie de acest lucru. Probabil că în Israel îl vom lansa (modelul Duster cu cutie automată - n.r.). Deocamdată europenii sunt puţini sceptici vis-à-vis de cutia automată" a declarat Jacques Chauvet, conform MEDIAFAX. Dacă şi în Europa va fi o cerere generalizată pentru această variantă, Dacia ar putea lua în considerare şi producţia la un nivel mai extins.

Dacia lucrează în prezent şi la varianta GPL a lui Duster, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al Dacia, Jacques Chauvet, fără a preciza momentul când această variantă va fi lansată oficial sau pieţele pe care va fi introdusă. Alternativa GPL va fi montată pe motorul 1.6 16V şi se pare că se va adresa în principal Italiei, o piaţă în care această formă de alimentare este destul de populară. În schimb despre eventuale dotări de lux, cum ar fi climatizarea automată, nu se pune încă problema.

Duster este lansat în primăvara acestui an în Europa, Turcia, Africa şi Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia şi Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, şi în Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) şi unele ţări din Africa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.