Dacia Duster, pe verde. Aşa arată cel mai accesibil SUV românesc - FOTO

Pe unele pieţe, cea mai accesibiă versiune...

Dacia Duster, pe verde. Aşa arată cel mai accesibil SUV românesc - FOTO Dacia Duster, pe verde. Aşa arată cel mai accesibil SUV românesc - FOTO

Pe unele pieţe, cea mai accesibiă versiune a lui Duster, Logan sau Sandero avea, în trecut, mai multe materiale plastice ieftine, negre, decât modelele de top. Nu aveau servodirecţie, nici geamuri electrice, nici ABS, nici aer condiţionat şi nici spoilere faţă şi spate. De asemenea, nici mânere în culoarea caroseriei. 

Deci, ceea ce avem în această redare făcută de X-Tomi Design, este de fapt o versiune foarte plauzibilă a noului SUV Dacia Duster.

Uită-te bine şi vei vedea că lipsesc şi luminile de ceaţă şi elementele argintii de pe grilă şi oglinzile exterioare.

Suntem destul de siguri că Dacia ar putea vinde orice tip de Duster, chiar şi unul care arată aşa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.