Dacia Duster şi Muzică Rock la Peninsula Festival

Muzica rock si Dacia Duster si-au dat intalnire timp de patru zile la Tuborg Green Fest Peninsula, editia 2011.

Dacia Duster şi Muzică Rock la Peninsula Festival Dacia Duster şi Muzică Rock la Peninsula Festival

Nume sonore ale muzicii de gen, ca Iggy Pop, solistul formaţiei The Stooges, sau Nick Warren s-au deplasat în Dacia Duster. Dacia a fost maşina oficială a festivalului desfăşurat la Târgu Mureş, în perioada 25-28 august.

Tuborg Green Fest Peninsula a înregistrat la ediţia care tocmai s-a încheiat un număr record de vizitatori în cele patru zile de festival: 73.000 de persoane s-au distrat la cele 90 de concerte şi petreceri de la cel mai mare festival din România. Tuborg Green Fest Peninsula a avut loc între 25 şi 28 august în vecinătatea Complexului Weekend din Târgu Mureş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.