Dacia Logan berlina şi MCV de 85 CP

Dacia a introdus în gama de motorizări pentru modelele Logan berlină şi Logan MCV un propulsor diesel de 1,5 litri în cinci trepte, care dezvoltă 85 CP.

Dacia Logan berlina şi MCV de 85 CP Dacia Logan berlina şi MCV de 85 CP

UPDATE: După două luni de la apariţia motorului diesel de 85 CP pe modelele MCV, acesta este disponibil acum şi pe modelul berlină, pentru versiunile de echipare Lauréate, Ambition şi Prestige. Echipat cu acest motor, Dacia Logan berlină accelerează de la 0 la 100 km/h în 13 secunde, fiind cu două secunde mai rapid decât versiunea de 70 CP.


Versiunile Logan MCV Préférence şi Lauréate (în configuraţie cu 5 şi 7 locuri) vor beneficia de un propulsor 1.5 dCi care furnizează 85CP. Noul motor asigură performanţe dinamice sporite şi un consum extrem de avantajos.

Dacia Logan MCV echipată cu motorul 1.5 dCi 85CP are un consum de 5,2 l/100km în ciclu mixt şi emisii de CO2 reduse, de 137 g/km. Motorul 1.5 dCi 85 CP afişează un cuplu maxim de 200 Nm, la 1900 tr/min. Preţurile noilor versiuni Logan MCV 1.5 dCi 85CP variază între 10.850 şi 12.050 euro (cu TVA inclus). În galeria foto găsiţi diagrama de putere şi cuplu corespunzătoare noului motor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.