Dacia - Promoţie

Producătorul autohton a reacţionat prompt ca urmare a scăderii vânzărilor din primele două luni ale acestui an, oferind acum două ediţii limitate. Promoţia are loc între 2 aprilie şi 30 iunie.

Dacia - Promoţie Dacia - Promoţie

Logan ABS Plus se bazează pe echiparea existentă pe versiunea Preferance şi include, opţional faţă de aceasta, ABS, proiectoare pentru ceaţă, airbaguri laterale, radio CD şi sistem de aer condiţionat. Practic, noua variantă de echipare pune accent pe o securitate mărită, atât activă, cât şi pasivă

Al doilea model oferit în ediţie specială este Logan Easy, ce dispune, în plus faţă de nivelul de echipare Laureate, de mai multe dotări menite a uşura viaţa la bord. Viitorii clienţi vor putea beneficia de un confort mărit datorită prezenţei unor accesorii precum cotiera centrală, senzori de parcare, radio-CD cu mp3 şi alarmă . Preţurile au crescut în funcţie de motorizare cu valori între 100 şi 500 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.