Premiera  Dacia Sandero: de la 6.890 euro!

Începând cu data de 4 iunie, Dacia Sandero va putea fi comandată la toţi dealerii din ţară. Versiunea de top, în echipare Prestige şi cu motor de 1,6 litri şi 90 CP, costă sub 10.000 euro!

UPDATE (ora 21:40)

Spectacolul oferit cu ocazia lansării Dacia Sandero a fost unul unic, plin de magie şi balet modern, atât pe sol, cât şi în aer. Maşina va putea fi comandată începând de miercuri 4 iunie, pentru preţuri cuprinse între 6.890 euro şi 9.850 euro, clienţii având la dispoziţie două motorizări pe benzină (1,4 litri 75 CP şi 1,6 litri 90 CP) şi cinci nivele de echipare - aşa cum am arătat într-un articol anterior.

Preţurile pentru fiecare versiune de echipare şi motorizare le găsiţi în a doua pagină.

UPDATE (ora 20:30)


Preţul de pornire pentru Dacia Sandero va fi de 6.890 euro - mai mic decât cel stipulat, de 7.500 euro şi mult mai mic decât în celelalte ţări europene. Maşina va avea ABS în echiparea standard, încă din versiunea de bază, iar reviziile vor fi realizate la fiecare 20.000 km, în timp ce garanţia pentru Dacia Sandero va fi de 3 ani.

++++++++++++++++++++++++

Mai sunt câteva minute până la inaugurarea oficială a noului model naţional Dacia Sandero, pe piaţa autohtonă, eveniment găzduit în incinta World Trade Plazza, la Bucureşti. Evenimentul reuneşte sute de invitaţi, printre care preşedintele companiei Dacia Francdois Fourmont sau vicepreşedintele Constantin Stroe, iar atmosfera se doreşte una "magică", pe podiumul de prezentare fiind deocamdată două mari jobene de scamatori.

Rămâneţi cu noi pentru a afla primii toate informaţiile legate de preţurile maşinii.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.