Dacia Sandero - garanţie redusă

Dacia Sandero va fi disponibilă în România cu o garanţie de un an şi jumătate, în limita a 100.000 de km, în timp ce în alte state va avea trei ani de garanţie, motivul acordării unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri.

Dacia Sandero - garanţie redusă Dacia Sandero - garanţie redusă
"Dacia Sandero va avea aceleaşi condiţii de garanţie ca Logan Sedan, din motive care ţin de costuri. Pe alte pieţe, Sandero va fi mai scump decât în România, dar va avea şi o garanţie mai mare. Pentru România am decis să-i acordăm posibilitatea clientului de a opta pentru garanţie extinsă, contra cost, în condiţiile în care mulţi posesori nu doresc trei ani de garanţie", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul comercial al Dacia, Renault şi Nissan, Jacques Daniel.

Pe site-ul internaţional al Dacia Sandero se arată că în statele Italia, Franţa, Belgia, Croaţia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania şi Elveţia modelul va avea trei ani de garanţie în limita a 100.000 de kilometri.

"Garanţia oferită în diverse ţări este mai mult un element de marketing. În România Dacia este foarte cunoscută şi nu are nevoie de promovare agresivă, însă în alte state oamenii nici nu au auzit de Dacia şi atunci trebuie să venim cu elemente care să ofere certitudinea unui produs de calitate", a explicat Jacques Daniel.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.