Dacia Sandero - preţul în Germania

Deşi preţurile oficiale ale lui Dacia Sandero nu au fost comunicate încă, în Germania, preţul de bază al maşinii va fi de 7.500 euro.

Dacia Sandero - preţul în Germania Dacia Sandero - preţul în Germania
Conform publicaţiei germane Autobild, Dacia Sandero va avea un preţ de bază în Germania de 7.500 euro - cu 300 euro mai mult decât cel mai ieftin Logan, dar cu 900 euro mai ieftin decât breakul Logan MCV de bază.

Versiunea comercializată pentru acest preţ va beneficia de motorul de 1,4 litri şi 75 CP, iar nivelul de echipare va fi suficient: două airbaguri frontale, cinci centuri de siguranţă în trei puncte, cele din faţă cu pretensionare sau banchetă rabatabilă fracţionat. ABS-ul şi airbagurile laterale vor fi disponibile opţional, la fel ca dotările ţinând de confort (geamuri şi oglinzi electrice, instalaţie audio şi aer condiţionat), însă sistemul ESP nu există în ofertă.

De fapt, estimările germanilor se bazează pe declaraţiile oficialilor, conform cărora varianta cea mai scumpă Dacia Sandero nu va depăşi 9.500 euro - este de aşteptat ca modelul 1,5 dCi de 85 CP să devină un adevărat bestseller pe pieţele din vest..
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.