Daewoo LX4

Aflat acum sub aripa protectoare a concernului GM, constructorul corean a prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Seoul un show-car ce preconizează noul său model din clasa mare.

Daewoo LX4 Daewoo LX4

Un adevărat urmaş al binecunoscutei Leganza, L4X face parte acum dintr-o altă clasă. Saltul de calitate este imens şi se poate observa în orice detaliu al noului model. Deşi este doar un concept-car, maşina prezentată la Salonul Auto de la Seoul îşi va păstra în mare parte forma şi detaliile în varianta de serie. Dimensiunile maşinii sunt generoase, LX4 încadrându-se foarte uşor în aceeaşi gamă cu Clasa S, o comparaţie făcută evident luând în vedere doar lungimea şi lăţimea noului model.

Daewoo LX4 este dotat cu un motor de 3,6 litri ce dezvoltă 258 CP atinşi la 6.500 rpm. Confortul şi spaţiul interior sunt de rang înalt, graţie ampatamentului cu puţin peste 3 m, care a impus montarea roţilor în extremităţile caroseriei. Transimisia se realizează prin intermediul unui sistem sofisticat la roţile spate.

Dotările noului model sunt de asemenea pentru cei pretenţioşi, pornind de la blocurile optice cu LED-uri şi faruri bi-xenon şi terminând cu finisările cromate. În interior, noul vârf de gamă Daewoo va dispune de airbaguri cortină, sistem de climatizare cu 3 zone, masaj în scaunele spate, perdele electrice şi display pentru camera video la mersul cu spatele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.