Daimler a deschis în România o nouă unitate de producţie destinată remanufacturării transmisiilor

Star Assembly este liderul exporturilor din judeţul Alba şi al doilea mare exportator din economie.

Daimler a deschis în România o nouă unitate de producţie destinată remanufacturării transmisiilor Daimler a deschis în România o nouă unitate de producţie destinată remanufacturării transmisiilor

Star Assembly este liderul exporturilor din judeţul Alba şi al doilea mare exportator din economie.

Star Assembly, compania care de­ţine fabrica de cutii de viteze a Daim­ler de la Sebeş, a inaugurat o nouă unitate de producţie destinată remanufacturării transmisiilor şi uni­tăţilor de control electrohidraulice.

„Noua clădire inau­gu­rată la Sebeş se întin­de pe o suprafaţă de 18.000 mp, iar acti­vităţile desfă­şurate aici creează 100 de noi locuri de mun­că“, se arată într-o postare pu­blicată pe site-ul com­pa­niei Star Assembly.

Citeşte continuarea pe zfcorporate.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.