De-a latul cu autobuzul

Cu siguranţă, un vehicul cu masa şi gabaritul unui autobuz nu se pretează acrobaţiilor de gen NFS, iar acest lucru l-a simţit pe pielea lui protagonistul următorului videoclip.

Atunci când eşti la volanului unui autobuz sau a unui autovehicul cu dimensiuni asemănătoare trebuie să fii conştient de limitele dinamine. Cu fizica nu este de glumit şi acest lucru l-a învăţat şoferul din materialul video următor. Nu ştim dacă anvelopele, viteza prea mare sau carosabilul au fost de vină, dar la schimbarea benzii de mers autobuzul a pierdut aderenţa şi a fost aproape de un accident foarte grav. Din fericire, şoferul a fost atent şi a corectat vehiculul, având acum ce povesti atunci când iese în oraş cu prietenii.

Vez în continuare întreaga întâmplare în materialul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.