De la 1 ianuarie începe transferul obligaţiilor de plată către angajat

Pregătiţi-vă pentru negocieri

De la 1 ianuarie începe transferul obligaţiilor de plată către angajat De la 1 ianuarie începe transferul obligaţiilor de plată către angajat

Dacia a comunicat decizia pe care a luat-o refreitor la noua ordonanţă de urgenţă care reglementează codul fiscal. Reluăm mai jos comunicatul oficial Groupe Renault.

Urmare a aplicării Ordonanţelor de Urgenţă Nr.79/2017 şi Nr.82/2017 referitoare la transferul obligaţiilor sociale, Automobile Dacia a finalizat negocierile cu sindicatul în 15 decembrie.

Acordul care a fost semnat împreună cu sindicatul prevede acordarea unei sume compensatorii de 20% astfel încât salariul net să rămână la acelaşi nivel. Măsura va fi pusă în practică începând cu 1 ianuarie 2018.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.