De vânzare primul exemplar McLaren F1

Dacă vrei, într-adevăr, să ai o bucată importantă din istoria maşinilor, poţi intra în cursa pentru cumpărarea primului exemplar McLaren F1. Preţul este, normal, pe măsură.

De vânzare primul exemplar McLaren F1 De vânzare primul exemplar McLaren F1

Primul McLaren F1 de vanzareDespre McLaren F1 multă lume este de acord că a fost supercarul absolut al anilor '90. O bijuterie tehnică pe patru roţi, cu un preţ foarte mare şi cu performanţe de excepţie. Şi, din păcate pentru mulţi colecţionari, realizat într-un număr prea mic de exemplare.

Bineînţeles că McLaren F1 a devenit un obiect de colecţie şi, de ce nu, de speculă. Aşa încât nu este de mirare că exemplarul găsit pe jameslist.com are un preţ de vânzare de 3,1 milioane de dolari - în condiţiile în care, acum 20 de ani, costa "doar" un milion de dolari.

Pretul: 3,1 milioane USDExplicaţia principală stă în faptul că vorbim chiar de primul exemplar McLaren F1 care a fost vândut după lansare, exemplar care este acum deţinut de Gemballa North America. Iar maşina se pare că a fost tratată mai mult ca un bibelou de porţelan, deoarece are doar 300 de mile la bord (cca. 480 km).

Prin urmare, dacă nu aveţi deja un Bugatti Veyron sau un Ferrari F40, dar aveţi "nişte" bani şi aţi vrea o investiţie sigură, vă recomandăm primul exemplar McLaren F1. Cine ştie, poate obţineţi şi un discount frumuşel de criză...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.