Dealerul BMW & MINI Proleasing Motors aniversează un an de la deschidere

Proleasing Motors Ploieşti aniversează un an de la deschiderea oficială a celor mai noi dealership-uri BMW & MINI din România, construite în premieră după noile standarde de marcă, în urma unei investiţii de 2,5 milioane Euro.

Dealerul BMW & MINI Proleasing Motors aniversează un an de la deschidere Dealerul BMW & MINI Proleasing Motors aniversează un an de la deschidere

Proleasing Motors integrează, pe o suprafaţa de peste 2.000m2, un showroom BMW, un showroom MINI – al doilea din ţară, un centru integrat service şi piese de schimb şi o ofertă de automobile rulate certificate în programul BMW Premium Selection.

În primul an de activitate sub mărcile BMW & MINI, Proleasing Motors a realizat o cifră de afaceri de 20 milioane lei, ce reprezintă 32% din cifra de afaceri totală a companiei, dealer tradiţional Ford în judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Buzău. Cea mai mare contribuţie la cifra de afaceri realizată au avut-o vânzările de automobile BMW, în valoare de 15 milioane lei. BMW Proleasing Motors a livrat 123 automobile BMW în anul 2013, la un preţ mediu de vânzare de 46.000 Euro + TVA. Cel mai vândut model, cu o pondere de 21% din totalul automobilelor noi livrate, a fost BMW Seria 5, în versiunea preferata Sedan, cu motorizare 525d şi tracţiune integrală. Alte modele de succes au fost BMW Seria 3 şi BMW X5, ambele cu câte 17 unităţi vândute în 2013.

Service-ul Proleasing Motors dedicat BMW şi MINI include recepţie directă cu posturi separate pentru fiecare dintre mărci, atelier mecanică-electrică, atelier tinichigerie-vopsitorie, staţie ITP, servicii cosmetizare, smart repair şi spălătorie auto. 

În continuare, planurile Prolasing Motors umăresc nu numai creşterea în zona business, ci şi în sfera socială şi culturală. Vom continua seria de parteneriate culturale cu Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti şi Festivalul de Jazz şi vom amplifica demersurile de apropiere de publicul ploieştean, prin organizarea unor evenimente unice, cu acces public, în cadrul showroom-urilor BMW şi MINI: expoziţie florală în luna aprilie, sărbătorirea Zilei Copilului, expoziţii foto şi spectacole muzicale şi de teatru în showroom.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.