Debut Infiniti în Europa

La aproape 20 de ani de la debutul în American, marca de lux a lui Nissan, Infiniti, se lansează oficial şi în Europa, prin intermediul premierei mondiale a noului model FX.

Debut Infiniti în EuropaShow-ul elveţian a fost considerat de Infiniti drept cea mai buna oportunitate să-şi facă intrarea pe piaţa europeană, acolo unde era deja importat neoficial, chiar cu un succes considerabil. Pentru a celebra evenimentul, Infini se va folosi de această ocazie să prezinte în premieră globală a doua generaţie a crossoverului FX, fiind prima prezentare a unui Infiniti în afara Americii.

Primele poze cu noul model au apărut deja, şi chiar dacă acesta e parţial camuflat ne putem da seama că deşi FX este anunţat ca o generaţie nouă, modificările sunt mai mult demne de un facelift. În privinţa motorizărilor este anunţat un V8 de aproape 400 CP ce va putea să facă faţa competiţiei repprezentată de modelele germane echivalente. În Europa, debutul noului model va avea loc în octombrie, urmând a se comercializa alături de G sedan, G coupe şi EX crossover.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.