Decorează-ţi biroul cu un McLaren P1!

Vrei să schimbi ceva în casă cu ocazia noului an? Avem noi cea mai tare propunere...

Decorează-ţi biroul cu un McLaren P1! Decorează-ţi biroul cu un McLaren P1!

Pune mâna pe o foarfecă, pe nişte hârtie şi nişte lipici şi apucă-te de treabă! Ooh, şi intră pe site-ul lui Taras Lesko şi ia-ţi de acolo instrucţiunile pentru a-ţi făuri un McLaren P1. Fără îndoială este cel mai accesibil P1 de pe Terra - şi, totodată, unul dintre cele mai frumoase. 

Taras a publicat şi un clip demonstrativ, ca să-ţi arate că acest exerciţiu de lucru manual este cât se poate de fezabil. 

În cazul în care te prinde virusul şi vrei să continui activitatea cu foarfeca, hârtia şi lipiciul, Taras îţi poate arăta şi cum să-ţi confecţionezi propriul Pagani Zonda, Isetta sau propriul monopost de Formula 1. Cu pilot cu tot. 

Pe site-ul lui, Visual Spicer, vei găsi toate propunerile de confecţii din hârtie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.