Detroit 2011: Honda Civic Concept

Honda a lansat la Salonul Auto de la Detroit noul Civic Concept, maşină care prefigurează viitorul Civic.

Honda a prezentat la Salonul Auto de la Detroit 2011 Honda Civic Concept atât în versiunea coupe, cât şi cea sedan. Dacă la exterior, constructorul vine cu câteva mici modificări, în interior conceptul va beneficia de nişte schimbări substanţiale faţă de versiunea actuală.

Dacă ar fi să judecăm după istorie, modelele de serie Honda Civic vor fi similare conceptelor prezentate. Se poate observa, cel puţin pentru modelele destinate pieţei americane, că designul este inluenţat de cel al modelului Honda Accord.

Ca şi o noutate absolută, americanii vor putea să aleagă şi pentru o motorizare alimentată cu gaz natural.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.