Dodge Fantasticar

Creaţia americanilor a fost realizată pentru filmul “The Fantastic Four”şi va putea fi văzută pe ecrane începând cu 12 mai.

Dodge Fantasticar Dodge Fantasticar

Cei patru magnifici îşi vor întâlni cea mai mare provocare, când unul dintre cei mai mari răufăcători din Univers, Silver Surfer vine pe Pământ pentru a-l pregăti pentru distrugere. Primele imagini vor putea fi văzute în campania publicitară, ce va fi începută de Dodge pe 12 mai. 20th Century Fox va lansa “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” în cinematografe pe 15 iunie.

Vehiculul celor patru magnifici este un Fantasticar, ce poate atinge viteze de 880 km/h şi altitudinea de 10.000 de metri. Acesta se poate separa în trei secţiuni, fiecare cu propriile aripi ce pot menţine aceeaşi viteză şi performanţă cu întreaga navă. Printre detaliile specifice Dodge, putem remarca numele mărcii americane înscris pe partea frontală şi logo-ul Ram montat pe grila faţă şi spătarele scaunelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.