Doi imigranţi ilegali au ajuns la Silverstone, după ce s-au ascuns într-un camion al echipei de Formula 1 Ferrari

Doi imigranţi ilegali au fost transportaţi accidental la circuitul de Formula 1 din Silvestone de un camion al echipei Ferrari, informează The Telegraph.

Doi imigranţi ilegali au ajuns la Silverstone, după ce s-au ascuns într-un camion al echipei de Formula 1 Ferrari Doi imigranţi ilegali au ajuns la Silverstone, după ce s-au ascuns într-un camion al echipei de Formula 1 Ferrari

Doi imigranţi ilegali au fost transportaţi accidental la circuitul de Formula 1 din Silvestone de un camion al echipei Ferrari, informează The Telegraph.

Publicaţia scrie că cei doi s-au ascuns în camionul care se îndrepta spre circuitul unde are loc Marele Premiu al Marii Britanii la Calais, în Franţa.

Ar fi traversat astfel Canalul Mânecii şi au fost descoperiţi abia la destinaţie, când echipa a început să descarce camionul cu echipamente.

Cei doi au fost predaţi autorităţilor.

Potrivit organizaţiilor umanitare, sute de migranţi locuiesc în Calais în aşteptarea unei posibilităţi de a intra în Marea Britanie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.