Dovada că Land Cruiser are cea mai frumoasă faţă de la Toyota

Maşina aceasta este o Toyota. De fapt, este două Toyota (shut up, grammar nazies). De fapt, este doar o Toyota, dar cu faţa luată de la altă Toyota. Reuşeşti să ghiceşti ingredientele?

Dovada că Land Cruiser are cea mai frumoasă faţă de la Toyota Dovada că Land Cruiser are cea mai frumoasă faţă de la Toyota

Bine-ai revenit în lumea lui Theophilus Chin, băiatul din Malaezia căruia îi place să se joace cu Photoshopul şi să creeze tot felul de ciudăţenii, care mai de care mai dezirabile. Cea mai nouă creaţie este o limuzină Toyota, un vârf de gamă numit Crown care nu se găseşte în Europa - probabil că de asta nu ţi-e cunoscută forma, în cazul în care nu ştiai că silueta chiar aparţine unei Toyota.

Faţa Toyotei Crown arată aşa:

FUGLY

Theophilus crede că se poate şi mai bine de atât, aşa că a luat cea mai frumoasă impunătoare faţă de Toyota disponibilă acum pe piaţă - da, despre Land Cruiser vorbim - şi a montat-o în locul acesteia de mai sus. Rezultatul este unul cel puţin dezirabil. 

Următorul pas ar fi să facem o petiţie şi să le cerem celor de la Toyota să se uite la schiţele astea şi să le materialieze. Nu de alta, dar ar fi păcat ca această randare să se piardă în infinitul internetului...

Mă rog, ţie cum ţi se pare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.