"Drive the Noise” - aplicaţie pentru iPhone de la Chevrolet

Chevrolet lansează cea mai nouă aplicaţie pentru iPhone, denumită "Drive the Noise", compatibilă cu multe dintre produsele Apple de ultimă generaţie.

"Drive the Noise” - aplicaţie pentru iPhone de la Chevrolet "Drive the Noise” - aplicaţie pentru iPhone de la Chevrolet

Aplicaţia pentru iPhone "Drive the Noise" a fost dezvoltată pe baza unor înregistrări reale ale unora dintre cele mai performante autovehicule Chevrolet şi va transforma acea călătorie monotonă spre locul de muncă dintr-o dimineaţă ploioasă într-o experienţă incitantă la bordul unui autovehicul performant.

Şoferii pot alege dintre mai multe simulări, inclusiv cu legendarele modele Corvette şi Camaro sau, dacă tocmai aţi văzut în week-end cursele din cadrul Campionatului Mondial de Turisme, puteţi alege o simulare cu modelul Chevrolet Cruze World Touring Car.

Aplicaţia funcţionează pe baza unui software special, care detectează mişcările din interiorul autovehiculului. Şoferii Spark se pot relaxa, deoarece dispozitivul poate fi utilizat prin intermediul mufei USB din habitaclu. Însă aplicaţia "Drive the Noise" poate fi utilizată şi în exteriorul autovehiculului: avertizaţi pietonii asupra sosirii dumneavoastră iminente utilizând-o în timpul călătoriei cu bicicleta sau, dacă sunteţi îndeajuns de curajos, pe tren, pentru a-i amuza pe ceilalţi pasageri …

"Drive the Noise" este compatibilă cu multe dintre produsele Apple de ultimă generaţie, inclusiv iPhone, iPod Touch şi iPad. Această aplicaţie este disponibilă pentru descărcare, gratuit, la magazinul online iTunes, la adresa www.apple.com/itunes.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.