Dual Clutch Gearbox Fiat

Fiat Group are de gând să lanseze în septembrie 2009 prima sa cutie semi automată cu dublu ambreiaj, ce va fi montată pe modelele Fiat, Lancia şi Alfa Romeo.

Dual Clutch Gearbox Fiat Dual Clutch Gearbox Fiat
La doar câteva săptămâni după ce Volvo şi BMW au anunţat propriile versiuni de cutii de viteză semi automate cu ambreiaj dublu, Fiat ne aduce la cunoştinţă că intenţionează să facă acelaşi lucru anul viitor. Noua transmisie cu şase trepte a fost dezvoltată de Fiat Powertrain Technologies şi a fost dezvoltată alături de alte două cutii de viteză cu şase trepte, una manuală şi una automată.

Noua creaţie a celor de la Fiat va fi montată pe modele din segmentele B, C şi D din gamele Fiat, Lancia şi Alfa Romeo şi va putea suporta un cuplu maxim de 350 Nm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.