Ducati Monster 1100EVO ... Diesel

Nu va speriaţi! Audi nu a cumpărat încă Ducati şi nu a înlocuit celebrul V-Twin al italienilor cu un TDI. Ducati Monster 1100EVO Diesel este un exerciţiu de design făcut de celebra casă de modă, Diesel, pe binecunoscutul naked italian.

Ducati Monster 1100EVO ... Diesel Ducati Monster 1100EVO ... Diesel

Casa de moda Diesel este sponsor al constructorului din Bologna în Moto GP începând din anul 2010. Lucrând împreună timp de un an, cele două companii au constatat că se bazează pe principii comune şi au decis să îşi ducă parteneriatul la un nou nivel.

Rezultatul colaborării dintre Ducati si Diesel are o temă militar-urbană

Din această colaborare a rezultat Ducati Monster 1100EVO Diesel, un exerciţiu de design realizat de celebra casă de modă Diesel folosind pe post de pânză cel mai puternic Monster de până acum.

Stefano Rosso, directorul de proiect şi fiu al fondatorului casei de modă, afirmă că rezultatul colaborării cu Ducati reprezintă un "concept militar urban chic" nascut din pasiunea şi creativitatea celor două companii.

Ducati Monster 1100EVO Diesel

Motocicleta italiană a primit o vopsea verde mat (Diesel Brave Green matte) pentru rezervor şi aripa spate iar cadrul, furca şi evacuarea sunt acoperite de un negru lucios accentuând tema militară pe care este bazată.

Naked-ul "dual-branded" va ieşi împreună cu noua colecţie a casei de modă, articolele variind de la echipament moto până la jeans şi tricouri, totul în stilul specific Diesel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.